Zoek

Rechtstreeks van de kweker

Zoek

Over ons

Onze duurzame missie en passie voor groen

Wie wij zijn

Ons breed assortiment

Bij Rechtstreeks van de Kweker hebben we een heleboel planten voor iedereen, van beginners tot ervaren tuiniers. Of je op zoek bent naar kleurrijke bloemen of groene buitenplanten, we hebben voor elk wat wils.

Ons assortiment bestaat uit allerlei soorten planten, inclusief prachtige tuinplanten en een ruim assortiment mediterrane  planten, rechtstreeks uit Spanje. Of je nou je tuin op wilt pimpen of je huis wilt opvrolijken, wij hebben de perfecte opties voor jou.

We zorgen er altijd voor dat ons assortiment up-to-date is en dat we ons aanpassen aan de seizoenen, zo blijft het altijd spannend om langs te komen. We houden van planten en we willen dat jij er net zo van kunt genieten als wij. Kom dus vooral langs!

Verschillende
online artikelen
0 +

Vers van de kwekerij

Onze planten komen rechtstreeks van onze duurzame kwekerij, verser kan niet!

Duurzaamheid voorop

Wij zijn volledig van gas af en gebruiken zonne-energie voor onze kweek, met oog voor het milieu.

Gemakkelijk online bestellen

Bestel jouw favoriete planten eenvoudig vanuit huis via onze vernieuwde webshop.

Kleine gebaren, grote verschillen

Carlosmomentjes

Stichting Carlosmomentjes zet zich in om met kleine gebaren een groot verschil te maken. Inmiddels zijn er met positieve verhalen en acties al meer dan zes miljoen bereikt.

Het begon ooit toen oprichter Jaap Bressers na een duikongeval in paniek wakker schrok op de intensive care. In plaats van allerlei technische handelingen uit te voeren legde de verpleger een hand op Jaap’s schouder en zei ‘It’s okay’. Het zal je niet verbazen dat deze verpleger Carlos heette.

Iedereen wil wel iets goeds doen, maar vaak weten we niet goed wat. Of we doen het al lang en staan er niet stil bij wat het voor een ander betekent. Met een Carlosmomentje kan iedereen op zijn eigen manier het verschil maken. Simpel en op je eigen manier. Stichting Carlosmomentjes laat zien hoe belangrijk kleine gebaren zijn en hoe ook jij met een glimlach iets moois kan doen. Samen maken we het verschil!

Rechtstreeks van de kweker wil ook een verschil maken: als je een bestelling plaatst en er een wenskaart bij doet, gaat telkens 1 euro naar de stichting Carlosmomentjes.

Een duurzaam avontuur

Stap in de wereld van Rechtstreeks van de kweker en ontdek hoe onze duurzaamheidsreis tot leven komt.

Lokaal gekweekt

Bij Rechtstreeks van de kweker geloven we in de kracht van lokale teelt. Door onze planten lokaal te kweken, verminderen we de ecologische voetafdruk en stimuleren we duurzame projecten.

Potten

Wij streven ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom gebruiken we hoogwaardig gerecycled kunststof voor onze potten, zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid.

Kweek zonder gas

Ontdek onze innovatieve aanpak: wij kweken zonder gas en volledig op zonne-energie. Zo produceren we hoogwaardige planten met een lagere ecologische impact en creëren we een groenere toekomst.

Kom eens kijken hoe wij het doen

Wil je kennis maken met ons team of de kwekerij bezoeken en zelf uitzoeken? Je bent van harte welkom. Ook voor unieke zakelijke (lunch)evenementen of rondleidingen kun je bij ons terecht. Neem contact op voor meer informatie.

1692082766343

Richard van Rechtstreeks van de kweker

Reageert normaal binnen 1 uur

Hoi 🙋‍♂️, heb je een vraag? Ik help je graag verder. Gr, Richard
double-tick

18:57